Activiteiten

Spring Concours

F-proeven FNRS

Buitenrit

Gedurende het hele jaar worden er verschillende Spring concours georganiseerd op de manege. Voor de beginnende ruitertjes starten we met een behendigheid parcours die met begeleiding afgelegd wordt. Zo wordt er gedacht aan jong en oud. Hiervoor kan je je inschrijven op de manege.

Voor het inzien van de verschillende data klik hier.

Bij onze manege Twents Ruitercentrum Het Hulsbeek kun je op een manegepaard of -pony meedoen aan F-proeven. Dat zijn dressuur proeven waarbij ij als ruiter wordt beoordeeld door speciale FNRS juryleden. Hiervoor kan je je inschrijven op de manege

Voor meer informatie klik hier.

Gedurende het hele jaar worden er verschillende buitenritten georganiseerd op de manege. Los van het genieten van het bos tijdens de reguliere lessen, kan je tijdens deze buitenritten meerdere uren genieten van het Twentse landschap. Hiervoor kan je je inschrijven op de manege.

Voor het inzien van de verschillende data klik hier.

Oriëntatierit

Zitcompetitie

Ruiterweken

Één keer per jaar organiseert de manege de oriëntatierit. Dit evenement is het evenement van het jaar. Hierbij worden verschillende spellen ter paard uitgevoerd in het bos, waarna in overleg met Het Hulsbeek door het water gereden mag worden. De rit wordt in tweetallen gereden. Voor de beginnende ruiters gaat een begeleider ter paard mee. Welk duo wint dit jaar de wisselbeker?

Voor het inzien van de datum klik hier.

De Zitcompetitie start met lokale selecties bij de sportaanbieder. De winnaars van deze lokale selecties worden afgevaardigd naar de regiofinales. De winnaars van deze regiofinales gaan door naar de kwartfinale. De winnaars van de kwartfinale zullen tijdens Horse Event strijden in de halve finale. Op dezelfde dag strijden de winnaars van de halve finale in een spectaculaire finale om de titel ‘Bestzittende Manegeruiter van het jaar’.

Voor het inzien van de datum klik hier.
Voor meer informatie klik hier.

Bij Manege Twents Ruitercentrum Het Hulsbeek beleef je een fantastische ruiterweek midden in het prachtige natuurgebied ‘Het Hulsbeek’. Tijdens de ruiterweek krijg je veel les. We gaan natuurlijk dressuur rijden en springen. Daarnaast doen we allerlei andere dingen met je pony of paard, b.v. spelletjes, pimp je pony, buitenritten, equipespringen en nog veel meer. Naast het verzorgen en rijden op je pony wordt er ook veel georganiseerd met de gezellige groep.

Voor het inzien van de datum klik hier
Je kan je opgeven op de manege. Maar let op, vol is vol.